Buka ménu utama

Cilebak, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia


Cilebak nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cilebak

Peta lokasi Kacamatan Cilebak
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kuningan
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

belah kulon désa Jalatrang belah kaler désa Patala belah kidul désa Legok Herang belah wetan désa Bungur bérés

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit

aya ojeg, angkutan pasar kolbak, aya ogé trevel (angkutan gelap) biasa nangaunkutan jalma nu ka jakarta jeung sabalikna aya ogé munding hahahaha


 t·s·é 

Kabupatén Kuningan, Jawa Barat

 

Kacamatan: Ciawigebang | Cibeureum | Cibingbin | Cidahu | Cigandamekar | Cigugur | Cilebak | Cilimus | Cimahi | Ciniru | Cipicung | Ciwaru | Darma | Garawangi | Hantara | Jalaksana | Japara | Kadugedé | Kalimanggis | Karangkancana | Kramatmulya | Kuningan | Lebakwangi | Luragung | Malébér | Mandirancan | Nusahérang | Pancalang | Pasawahan | Selajambé | Sindangagung | Subang