Buka ménu utama

Cimahi, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia


Cimahi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cimahi

Peta lokasi Kacamatan Cimahi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kuningan
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Kuningan, Jawa Barat

 

Kacamatan: Ciawigebang | Cibeureum | Cibingbin | Cidahu | Cigandamekar | Cigugur | Cilebak | Cilimus | Cimahi | Ciniru | Cipicung | Ciwaru | Darma | Garawangi | Hantara | Jalaksana | Japara | Kadugedé | Kalimanggis | Karangkancana | Kramatmulya | Kuningan | Lebakwangi | Luragung | Malébér | Mandirancan | Nusahérang | Pancalang | Pasawahan | Selajambé | Sindangagung | Subang