Cimanggis, Dépok

kacamatan di kota Dèpok, Indonèsia

Cimanggis nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cimanggis
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.76.02
Désa/kalurahan-

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

KalurahanÉdit

  1. Cilangkap
  2. Cimpaeun
  3. Tapos
  4. Leuwinanggung
  5. Jatijajar
  6. Sukamaju Baru
  7. Curug
  8. Sukatani
  9. Harjamukti
  10. Cisalak Pasar
  11. Mekarsari
  12. Tugu
  13. Pasir Gunung Selatan

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit