Cimaung, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Cimaung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cimaung

Peta lokasi Kacamatan Cimaung
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 55 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 81.182 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png