Buka ménu utama

Ciniru, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia


Ciniru nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Ciniru

Peta lokasi Kacamatan Ciniru
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kuningan
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Eusi

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Kuningan, Jawa Barat

 

Kacamatan: Ciawigebang | Cibeureum | Cibingbin | Cidahu | Cigandamekar | Cigugur | Cilebak | Cilimus | Cimahi | Ciniru | Cipicung | Ciwaru | Darma | Garawangi | Hantara | Jalaksana | Japara | Kadugedé | Kalimanggis | Karangkancana | Kramatmulya | Kuningan | Lebakwangi | Luragung | Malébér | Mandirancan | Nusahérang | Pancalang | Pasawahan | Selajambé | Sindangagung | Subang