Ciomas, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Ciomas nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Ciomas
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBogor
Lega16,3 Kilométer pasagi
Pangeusi180.823 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.29
Désa/kalurahan-