Cipatat, Bandung Kulon

kacamatan di kabupatèn Bandung Kulon, Indonèsia

Cipatat nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cipatat
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
Lega126,05 Kilométer pasagi
Pangeusi133.079 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.17.07
Désa/kalurahan-