Cipeundeuy, Bandung Kulon

kacamatan di kabupatèn Bandung Kulon, Indonèsia


Cipeundeuy nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cipeundeuy

Peta lokasi Kacamatan Cipeundeuy
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 101,09 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 82.911 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Citakan:Cipeundeuy