Cipongkor, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung Kulon, Indonèsia


Cipongkor nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cipongkor

Peta lokasi Kacamatan Cipongkor
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 79,96 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 91.108 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png