Cisarua, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Cisarua nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cisarua
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBogor
Lega63,73 Kilométer pasagi
Pangeusi124.614 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.25
Désa/kalurahan-

WisataÉdit