Buka ménu utama

Cisarua, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia


Cisarua nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cisarua

Peta lokasi Kacamatan Cisarua
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bogor
Camat -
Lega 63,73 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 124.614 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

WisataÉdit