Buka ménu utama

Citeureup, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Citeureup nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Citeureup
Kacamatan
Citeureup is located in Kabupatén Bogor
Citeureup
Citeureup
Citeureup is located in Jawa
Citeureup
Citeureup
Citeureup is located in Indonésia
Citeureup
Citeureup
Lokasi di Kabupatén Bogor, Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°31′56.02″S 106°54′1.6″E / 6.5322278°S 106.900444°E / -6.5322278; 106.900444Koordinat: 6°31′56.02″S 106°54′1.6″E / 6.5322278°S 106.900444°E / -6.5322278; 106.900444
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Aréa
 • Total 61.79 km2 (23.86 sq mi)
Populasi (2014)
 • Total 190.283
 • Dénsitas 3.1/km2 (8.0/sq mi)
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 15
Ramatloka kecamatanciteureup.bogorkab.go.id


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |




Nuvola filesystems folder home.png