Buka ménu utama

Citeureup, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Citeureup nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Citeureup
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
RégionJawa
Propinsi Jawa Kulon
KabupaténKabupatén Bogor
Lega
 • Total61.79 km2 (23.86 sq mi)
Pangeusi
 (2014)
 • Total190.283
 • Kapadetan3.1/km2 (8.0/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode aréa0251
Désa/Kalurahan15
Ramatlokakecamatanciteureup.bogorkab.go.id


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |




Nuvola filesystems folder home.png