Ciwidéy, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Ciwidéy nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Ciwidéy

Peta lokasi Kacamatan Ciwidéy
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 48,47 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 79.974 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png