Buka ménu utama

Curug, Klari, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Curug nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Klari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Curug
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKlari



Gnome-home.svg