Buka ménu utama

Démonim atawa gentilik mangrupa kecap nu digunakeun pikeun populasi hiji wewengkon.

Basa Inggris miboga loba cara pikeun nyieun démonim, kawas kalawan nambihkeun sufiks dina ahir kalimah, conto:

Tumbu kaluarÉdit

Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap