Buka ménu utama

Déwasari, Cijeungjing, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Déwasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cijeungjing, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Déwasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCijeungjing





Gnome-home.svg