Cijeungjing, Ciamis

kacamatan di kabupatèn Ciamis, Indonèsia

Cijeungjing nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cijeungjing
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCiamis
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.07.03

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit