Buka ménu utama

Danakerta nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Punggelan, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Danakerta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanPunggelan



Gnome-home.svg