Buka ménu utama

Danaraja, Purwanegara, Banjarnegara

Danaraja nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwanegara, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Danaraja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanPurwanegara



Gnome-home.svg