Distrik di Apganistan

Distrik di Apganistan.

Propinsi-propinsi Apganistan dibagi kana Wuleswali (basa Pastun: ولسوالۍ wuləswāləi; basa Pérsia: ولسوالی) atanapi distrik. Jumlah distrik di Apganistan geus robah-robih. Saméméh 1979, aya 325 distrik. Jumlah éta naék ka 329 sarta, dina 2004, jumlahna nepi ka 397. Sakumaha dina Juni 2005, Kamentrian Jero Nagri Apganistan ngakuan 398 distrik, nu kasebar dina 34 propinsi.

Apganistan
National emblem of Afghanistan.svg

Artikel ieu mangrupa bagian ti séri:
Pulitik jeung Pamaréntahan
Apganistan



Nagara séjénna · Atlas
 Portal Pulitik

Citakan:Articles on second-level administrative divisions of Asian countries