Dominic James Howard nyaéta drummer grup musik Muse anu lahir tanggal 7 Désémber1977 di Stockport, kota leutik deukeut Manchester, Inggris[1][2]. Faktana, Dominic nyaéta personil pangkolotna di Muse, tapi wajahna anu bubudakeun jeung lucu bisa nyamunikeun umurna[1]. Dominic boga seléra humor nu alus, Dominic ogé resep papanggih jeung jalma réa[1]. Saacan jadi dummer, pagawéan Dominic nyaéta asistén di kantin sakola, jeung buruh di Pabrik tékstil (bagian packing)[2].

Dominic Howard
]]
Dominic Howard nalika konsér Muse di Toronto]]
Profil
NamiDominic James Howard
Gumelar7 Désémber 1977 (1977-12-07) (yuswa 42)
Stockport, Greater Manchester, England
Aliran
PacabakanMusisi, multi-instrumentalis
Alat musikDrum, perkusi
Taun aktip1994–ayeuna
Lébel
Maén di
Ramatlokamuse.mu

Dominic mimitina maén drum umur 11 taun, nalika aya konsér musik jazz di Sakolana, ieu minat terus dikembangkeun nepi ka kuliah[3]. Howard kuliah di Teignmouth Community, terus manéhna asup jadi personil grup musik[3]. Grup musikna teu pati kasohor saméméh Matthew Bellamy asup, terus teu lila Chris Wolstenholmes ogé asup[3]. Sabada sababaraha kali ganti ngaran, ahirna ieu grup musik disebut Muse[3].

Nalika Muse keur naék daun, Howard kudu ngarandapan tragédi nalika tur taun 2004 di Glastonbury, Bapana Dominic Howard maot alatan serangan Jantung[3]. Howard hampir ninggalkeun Muse harita, tapi kalayan dukungan ti personil séjénna, Muse jeung konsérna terus lumangsung[3].

Howard boga kontrak husus jeung perusahaan drum, Tama, Howard maké produk-produk drum Tama anu boga ciri has drum transparan[3]. Howard ogé boga kabiasaan ngarusak drumna nalika manggung[3]. Simbal anu dipakéna nyaéta mérek Zildjian, Howard ogé maké stik drum séri tanda tangan Zildjian Dennis Chambers[3].

RéférénsiÉdit

  1. a b c (en)Biografi Dominic Howard (diaksés tanggal 14 Nopémber 2011)
  2. a b (en)Muse- Dominic Howard (diaksés tanggal 14 Nopméber 2011)
  3. a b c d e f g h i (en)Profil Dominic Howard (diaksés tanggal 14 Nopémber 2011)