Dramaga, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Dramaga nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Dramaga
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBogor
Lega24,37 Kilométer pasagi
Pangeusi111.119 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.30
Désa/kalurahan-