Dua Lipa (/ˈdə ˈlpə/;gumelar 22 Agustus 1995; umur 25 taun) nyaéta panyanyi sareng panulis lagu Inggris. Saatos damel salaku modél anjeunna ditandatanganan sareng Warner Music Group dina taun 2015 sareng engké dileupaskeun lagu kahijina, "New Love".

Dua Lipa
Lipa, 2019
Profil
Gumelar22 Agustus 1995 (1995-08-22) (yuswa 25)
Westminster, London, Bandéra Inggris England
Aliran
Pacabakan
Alat musikVokal
Taun aktip2015–ayeuna
Lébel
Ramatlokadualipa.com

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit