Buka ménu utama

Dukuhbadag, Cibingbin, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Dukuhbadag nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibingbin, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Dukuhbadag
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCibingbin



Gnome-home.svg