Buka ménu utama

Dukuhlor, Sindangagung, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Dukuhlor nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sindangagung, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Dukuhlor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanSindangagung




Gnome-home.svg