Sindangagung, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia

Sindangagung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Sindangagung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.08.31
Désa/kalurahan-