Buka ménu utama

Durén, Klari, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Durén nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Klari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Durén
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKlari



Gnome-home.svg