Sir Elton Hercules John (gumelar 25 Maret 1947; umur 73 taun) nyaéta panyanyi Inggris. Anjeunna kasohor salaku panyanyi lagu Lilin di Angin anu kasohor nalika pertengahan taun 70an. Sanaos lagu aslina didédikasikeun ka Norma Jean alias Marilyn Monroe, Elton John ngarobih lagu janten Lilin Dina Angin taun 1997 ditawarkeun ka Mawar Inggris alias Putri Diana anu tiwas dina 31 Agustus 1997. Lagu ieu ditembangkeun dina upacara kanggo nyalurkeun awak Putri Diana di Westminster Abbey tanggal 6 Séptémber 1997. Taun 2005, anjeunna janten salaki (pasangan sipil) kabogoh na, David Furnish. Sateuacan nikah ka David Furnish.

Elton John
Elton, 2019
Profil
NamiReginald Kenneth Dwight
AliranRock, pop, glam rock, soft rock
PacabakanMusisi, panulis lagu, produser
Alat musikVocals, piano, keyboards
Taun aktip1964–ayeuna
LébelDJM, Uni, MCA, Geffen, Rocket/Island, Universal, Interscope, Mercury, UMG
Ramatlokawww.EltonJohn.com

Tumbu luarÉdit