Buka ménu utama
<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

6 Séptémber nyaéta poé ka-249 dina sataun

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

  • 1766 - Élmuwan kimia, fisika jeung metereologi Inggris, John Dalton, Eaglesfield, Inggris Raya.
  • 1892 - Ahli fisika Inggris, Sir Edward Appleton, Bradford,Inggris.
  • 1943 - Anggota band Pink Floyd, Roger Waters, Great Bookham, Inggris Raya.
  • 1973 - Manten pamaén ténes Kanada - Inggris, Greg Rusedsky, Montreal, Quebec, Kanada.
  • 1973 - Kiper Italia, Carlo Cudicini, Milan, Italia.
  • 1973 - Politikus, Puan Maharani, Jakarta, Indonésia.
  • 1974 - Musisi Bebi Roméo, Jakarta,Indonésia.
  • 1974 - Pamaén ténes Inggris, Tim Henman, Oxford, Inggris.
  • 1976 - Aktris Korea Selatan, Hyun Young, Suwon-Si, Korsel.

Nu pupusÉdit

  • 1994 - Manten pianis Rolling Stones, Nicky Hopkins, Nashville, Tennessee, AS.
  • 2018 - Aktor Amérika, Burt Reynolds, Florida, Amerika, 82 taun.

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit