Gékbrong, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Gékbrong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Gékbrong
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega50,76 Kilométer pasagi
Pangeusi53.375 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan1020 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.27
Désa/kalurahan8

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit