Gékbrong, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Gékbrong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Gékbrong

Peta lokasi Kacamatan Gékbrong
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Camat Henri Prasetyadi, AP, MM
Lega 50,76 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 53.375 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan 1020 jiwa/km²
Kalurahan/désa 8

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang