Buka ménu utama

Galanggang, Batujajar, Bandung Kulon

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Galanggang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batujajar, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Désa  Galanggang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanBatujajar




Gnome-home.svg