Buka ménu utama

Galudra, Pondok Salam, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Galudra nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pondok Salam, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Galudra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanPondok Salam




Gnome-home.svg