Gandamekar, Paléréd, Purwakarta

Gandamekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Paléréd, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Désa  Gandamekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténPurwakarta
KacamatanPaléréd

SajarahEdit

Profil PamaréntahanEdit

Profil DaérahEdit

Wates WilayahEdit

GéografisEdit

DémografiEdit

AtikanEdit

PoténsiEdit

PertanianEdit

PakebonanEdit

Tumbu LuarEdit