Buka ménu utama

Gandasoli, Pléréd, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Gandasoli nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pléréd, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gandasoli
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanPléréd



Gnome-home.svg