Buka ménu utama

Gandatapa nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sumbang, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Gandatapa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSumbang



Gnome-home.svg