Buka ménu utama

Ganjarsari, Cikalong Wétan, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Ganjarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ganjarsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCikalong Wétan




Gnome-home.svg