Buka ménu utama

Ganjarsari, Cikalong Wétan, Bandung Kulon


Ganjarsari nyaéta hiji désa di kacamatan Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cikalongwetan

Peta lokasi Kacamatan Cikalongwetan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -Drs. Tono Nurpomo
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -Ganjarsari


 t·s·é 

Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung Kulon, Jawa Kulon

Kacamatan: Cikalong | Cipada | Ciptagumati | Cisomang Barat | Ganjarsari | Kanangasari | Mandalamukti | Mandalasari | Mekarjaya | Puteran | Rendé | Ténjolaut | Wangunjaya |

Gnome-home.svg