Buka ménu utama

Garahaji, Malébér, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Garahaji nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Malébér, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Garahaji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanMalébér




Gnome-home.svg