Malébér, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia


Malébér nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kacamatan Malébér

Peta lokasi Kacamatan Malébér
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png