Buka ménu utama

Garajati, Ciwaru, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Garajati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciwaru, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Garajati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCiwaru




Gnome-home.svg