Buka ménu utama

Gardujaya, Panawangan, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Gardujaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Panawangan, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gardujaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPanawangan





Gnome-home.svg