Buka ménu utama

Panawangan, Ciamis

kacamatan di kabupatèn Ciamis, Indonèsia


Panawangan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Panawangan

Peta lokasi Kacamatan Panawangan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Ciamis, Jawa Barat

 

Kacamatan: Banjaranyar | Banjarsari | Baregbeg | Ciamis | Cidolog | Cihaurbeuti | Cijeungjing | Cikonéng | Cimaragas | Cipaku | Cisaga | Jatinagara | Kawali | Lakbok | Lumbung | Pamarican | Panjalu | Panumbangan | Panawangan | Purwadadi | Rajadésa | Rancah | Sadananya | Sindangkasih | Sukadana | Sukamantri | Tambaksari




 
  1. Peresmian Desa Kertajaya, Panawangan. Diakses pada 14 Januari 2013.
  2. a b c Peresmian 5 Desa Baru Hasil Pemekaran Tahun 2012. Diakses pada 14 Januari 2013.