Buka ménu utama

Gripit nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banjarmangu, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Gripit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanBanjarmangu



Gnome-home.svg