Buka ménu utama

Gumelar nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Karangkobar, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Gumelar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanKarangkobar



Gnome-home.svg