Buka ménu utama

Gumingsir nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Wanadadi, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Gumingsir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanWanadadi



Gnome-home.svg