Gunung Sindur, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Gunung Sindur nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Gunung Sindur
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBogor
Lega51,26 Kilométer pasagi
Pangeusi131.838 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.11
Désa/kalurahan-