Béda révisi "Binih"

2.226 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar thumb|200px '''Binih''' nyaéta sisikian atawa pepetéan pelakaneun.<ref name=sumber1> Tamsyah, Budi Rahayu. 1996. Kamus Lengkap Sunda-Indone...
(Nyieun kaca anyar thumb|200px '''Binih''' nyaéta sisikian atawa pepetéan pelakaneun.<ref name=sumber1> Tamsyah, Budi Rahayu. 1996. Kamus Lengkap Sunda-Indone...)
(taya bédana)
956

éditan