Béda révisi "Urang Sunda"

31 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Gambar Notable_Sundanese.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Fastily)
m
{{ethnic group|
|group=Urang Sunda
|image=[[Gambar:Urangsunda.png|250px]]
|image=
|poptime=30-an juta (itungan kasar tina sénsus 2000)
|popplace=[[Jawa Kulon]], [[Banten]], [[Jakarta]], [[Jawa Tengah]]
7.143

éditan