Béda révisi "Koran"

17 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.2) (bot Nambih: tl:Pahayagan
m (Gambar News_paper_article.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Fastily)
m (r2.7.2) (bot Nambih: tl:Pahayagan)
[[th:หนังสือพิมพ์]]
[[tk:Gazet]]
[[tl:Pahayagan]]
[[tr:Gazete]]
[[tt:Газета]]
964

éditan