Béda révisi "Padakembang, Tasikmalaya"

m
Malikkeun éditan 101.255.51.170, diganti deui ka vérsi ahir ku Addbot
(→‎Profil Daérah: tasikmalaya)
m (Malikkeun éditan 101.255.51.170, diganti deui ka vérsi ahir ku Addbot)
===Wisata===
 
{{Kabupatén Tasikmalaya|cigula = }}
{{Padakembang, Tasikmalaya}}
 
7.131

éditan