Béda révisi "Citrānggadā"

24 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar Citrānggadā nyaéta anak awewe ti Raja Citrasena ti Manipur, jeung mangrupa salah sahiji istri Arjuna.<ref name="hiji">{{id}}[http://id.dbpedia.org/page/Citr%C4%81nggad%C4%81...)
 
[[Citrānggadā]] nyaéta anak [[awewe]] ti [[Raja Citrasena]] ti [[Manipur]], jeung mangrupa salah sahiji istri [[Arjuna]].<ref name="hiji">{{id}}[http://id.dbpedia.org/page/Citr%C4%81nggad%C4%81 DBPedia] (diakses 13 Januari 2015)</ref> Manehna mimiti panggih waktu Arjuna ngasingkeun diri di Manipur.<ref name="hiji"/> Harita Arjuna boga status minangka lalaki nu boga dua istri.<ref name="hiji"/> Sanajan geus boga dua istri, Arjuna tuluy ngalamar Citrānggadā.<ref name="hiji"/>
 
Dina [[basa Sanskerta]], kecap Citrānggadā hartina “dihias ku geulang nu endah” <ref name="dua">{{id}}[http://sastrabali.com/citranggada/ Sastra Bali] (diakses 13 Januari 2015)</ref>
 
==Referensi==
1.246

éditan